lördag 18 februari 2017

Brudpar sökes!

Bilden är från vårt eget bröllop


Vi söker ett första brudpar till vår lada i sommar. Hermans lada ni vet. Den som vi har byggt upp på gamla ladans plats och som vi tänker fylla med kärlek, glädje och musik!

Obs! Bilden är lånad från pinterest

Gästantalet tänker vi ca 70 personer och vår vision liknar bilden ovan om en vacker bröllopsfest på landet. Linnedukar och vackra blommor på borden och i taket. 
För trots att ladan är ny, vill vi skapa stilen som den gamla hade. Vi vill att ni som ska hålla er bröllopsfest på vår loge ska känna att det är genuint och vi är ganska övertygade om att ni kommer att känna det i den vackra miljön som Hermans lada är belägen på här i Änglagårdsbygden ( omgivningen där delar avÄnglagårdsfilmerna spelades in) med utsikt över Ätradalen.

Som vårt första brudpar får ni en brudbukett till ett värde av 1000:- och blomsterdekorationer till borden för samma värde. Vill ni ha ytterligare blommor får ni själva lägga till det ni önskar. 

När det gäller maten och övriga upplägg diskuterar vi fram det tillsammns. Ni bestämmer förstås hur ni vill ha er fest och vi står som arrangörerna för den. Kom med era önskemål och vi löser dem tillsammans med er. Vi kommer att ta väl hand om er och era gäster.

Vi samarbetar med bland annat Steinstö trädgård och Blomman i byn som sponsrar oss med blommorna denna första bröllopsfest, och kan catera en viss del av maten från Din Deli i Ulricehamn.

För mer information maila mig gärna hit:
ann.h.stenstrom@gmail.com

Vi ser fram emot ert svar,
Fina hälsningar,
Ann


Inga kommentarer: