söndag 18 augusti 2013

Ingen värme...


Rivningen bara fortsätter...

...ett musbo under innertaket i kammaren...Efter den där övernattningen i juli 2009 blev det inget mer med att sova över i huset eftersom vi inte hade någon värme där. Det fanns endast ett litet fungerande element i köket som inte gav så mycket. Men som tur var hade vi svärföräldrarna i Falköping så vi tillbringade dagarna på helgerna i huset med att riva och övernattade hos dem i deras varma hus med svärmors goda hemlagade mat!  
Nu hade vi kommit så långt i våra tankar att vi ville göra en ordentlig renovering och insåg att vi behövde dra in helt ny el då den gamla inte var tillförlitlig och göra om köket så det fungerade då det var en väldigt låg arbetsställning och som man säger - det ena gav det andra.  
Vi kontaktade olika byggare för kostnadsförslag och anlitade till slut www.asarps.se som åtog sig uppdraget att varsamt renovera huset till dess ursprungliga skick och de kunde börja hos oss tidigast i november 2011. Detta gav oss gott om tid att hinna riva allt själva och även på så sätt att lära känna vårt hus.  

Ett hus som stått tomt så länge som 50 år får man lyssna till...

Inga kommentarer: