måndag 5 juni 2017

Tapetsering lamptillverkning och miniinvigning i Hermans ladaVi har gjort klart våra lampor!
Allt handlar förstås om Hermans lada. Det är där allt fokus ligger sedan 1,5 månad nu. Varje dag. Även kvällar och nätter har varit fulla av planeringar. Det måste vara så annars hinner vi inte klart.


Man tager vad man havet. 
Balkarna från gamla ladan blir stöttepelare och lampor. Det blir faktiskt roligare så och förstås lite mer utmaning. Det gillar vi :-)
Vi har även börjat möblera upp i ateljén/butiken nere. Känns overkligt och fantastiskt skönt. Som vi har väntat!
Äntligen!


På fredagen invigde vi två med middag i ladan. Mysigt när det regnade ute.


Igår fick vi upp fototapeten!
Vi ville ha många bilder från förr och på de som bodde här. Eftersom vi har fått fina bilder med otrolig skärpa från både svärfar och sysslingar till maken bad vi vår goda vän om hjälp. Detta resulterade i en fantastisk vägg där Herman, Oscar, Valter och Klas står på rad nere vid en stengärdsgård nedanför vår lada. 
Till vänster har vi plockat ihop bilder på Paulina, Herman och Paulina , oss själva , svärfar och hans kusin Gunvor. Så fick vårt förstfödda barnbarn Albin vara med också. 
Tack Andreas och Adnan Edrees med hjälp och tillverkning av tapeten, ni är bäst!!Bilderna är som ramar i tapeten.Helheten.
Ja nu är det "bara" glaspariet som ska in. På onsdag har vi blivit lovade och nu ska det bara inte bli fler förseningar. Lite mer pyssel och finlir sedan är Hermans lada klar. 

Bord ska byggas till logen och staketen och trappräcket ska lackas men sedan är det dags för sommarens spelningar!
Kika in på facebook Hermans lada. Där ligger hela spelschemat!

Välkomna!
Ann


Inga kommentarer: