lördag 1 juli 2017

Hermans premiärkväll med Tomas Andersson Wij blev en succé!


Igår var det äntligen dags för vår första sommarkonsert och öppningen av Hermans lada på riktigt!

Tomas Andersson Wij gjorde succé här i Dalum tillsammans med sin otroligt skickliga pianist Jesper. Båda var så självklara och gav så mycket fin energi. 

Tomas texter och låtar är hämtade ur hans liv och upplevelser. Han berättar också väldigt fint om hur de har kommit till, mellan låtarna, så att vi alla kan följa med på hans livsresa. Det var som journalisten Ida Lindhagen som har skrivit två artiklar om oss i Ulricehamnstidningen sa 
"Jag skulle kunna betala bara för att höra honom prata och berätta"

Publiken gav även en fantastisk respons vilket gjorde att helheten blev mer än fantastisk.Även vi fick så fin feedback från alla som kommit för att vara med oss här under vår första kväll. Tack till alla er! Det betyder allt för oss att ni tror på det vi gör och backar upp vår nya verksamhet. 


Jag tror att det är helt ok , utan att fråga, att lägga upp den här bilden på ett härligt fint team som fick mat på vår glasveranda under tiden som vi förberedde för deras entré på logen. Fina personligheter alla fyra som vi hoppas på att få se fler gånger här hos oss i Dalum.


Vi säger TACK igen till Tomas och killarna och tack till Sebastian på Bryggan Ulricehamn för trygg kompetens och hjälp med ljudet bland annat. 
Tack även våra fina grannar Maiywor och Annie för er hjälp i köket. Ni är grymma!

Vill du komma på någon av våra andra konserter ligger de på facebook Hermans lada under evenemang.
Hoppas vi ses!

Må så fint och ha en skön sommar nu!
Det ska vi ha :-)
Ann
Inga kommentarer: