torsdag 12 mars 2015

En provkollektion linneväskor...Ancher Design presenterar nu väskor i butiken. Varje väska är helt handgjord, vilket innebär att ingen väska är exakt lik den andra.

Precis som allt annat i Ancher Designs tänk... De är i 100% lin och är fint fodrade. Ibland dyker det upp en ny färg på fodret och eventuellt en bandad kant vilket innebär att varje väska blir unik. De rymmer pärmar med måtten A4 format och med plats för mycket annat. 

Just dessa har texten - Pour mes affaires, For my things och For all things. 

Du köper den här för 299:- ink frakt genom att maila HIT och betala in på Ancher Designs bankgiro. Detta för att det är en provkollektion som jag presenterar innan jag lägger in den i webbutiken.

Passa på nu innan de tar slut!

Må riktigt fint,
Ann
4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jätte fina väskor men dina klänningar ser super snygga ut. Vart kommer de ifrån? Hälsningar Ullis

Paulina och jag sa...

Hej Ullis och tack snälla. Klänningarna är två år gamla och kommer från Vintage by fé. Kika in hos min vän www.misseveryday.se Hon säljer märket!
Ha det fint,
Ann

Fru Vardag sa...

Hej Ann! Wow! Vilka väskor! Föll pladask för den svarta. Det verkar som att min tidigare kommentar inte kom med. Ville också bara skriva att jag gärna köper en med texten all my things, en svart. Det är verkligen det jag ska ha i den, allt möjligt;). Trevlig helg. Kram Gabriela

Paulina och jag sa...

Hej Gabriela! Du fina, tack vad roligt att du tycker om dem! Jag ordnar en sådan till dig! Kram och trevlig helg till dig med/ Ann