söndag 20 september 2015

AnDante är här...

Nu är AnDante här för att stanna, precis så som önskat :-)


AnDante är Ancher Designs andra höstkollektion och release, denna gång återigen i ett fint samarbete med  millanDantESIGN.


AnDantemönstret är alltså formgivet av Milla Ström på millanDantESIGN.
 Efter att jag har fått mönstret i min hand är det jag som sedan formger själva utseendet av duken, det vill säga hur mönstret ska ligga i sin rapport. Däri ligger vår fina komplettering i samarbetet.

Jag provar och testar mig fram med tyger och färger, vilken kombination som känns bäst och sedan handtrycker jag och syr allt själv.

Första duken blev som bilden ovan, men så bestämde jag mig för att lägga rapporten på ett helt annat sätt...
...som blev så här och det kändes genast mycket bättre. Det blev ett helt annat mustigare och vackrare uttryck.

Med det är det inte sagt att dukarna blir exakt likadana. Det är det som är hela tanken med hantverket att alla produkter blir unika.
AnDantes svarta kontrast mot det gråmelerade är så rätt. Det känns i hela magen och jag är så otroligt nöjd och det räcker så här...med det menar jag att AnDante får ha det här utseendet länge.

Kanske får AnDante se annorlunda ut till våren...
Att samarbeta med Milla är ren glädje. Vi pratar samma språk och förstår varandra i både arbetet och privat. I henne har jag även funnit en riktigt fin vän.

Vi har fler idéer på gång så håll utkik ;-)


All styling och foto av Ann Stenström

Så, nu finns det alltså två stora fina linnedukar (300x150 cm) att välja mellan bland höstnyheterna. Stonestream och AnDante och du finner dem i webbutiken :-)

Må nu så fint därute allihop!

Varm kram
AnnInga kommentarer: