torsdag 8 oktober 2015

Om att växa...

Det har stormat lite mer än vanligt i livet den senaste tiden. Med en far som nyligen gick bort och en mor som fortfarande befinner sig på sjukhus har det varken funnits tid eller ork för bloggen eller annat mer än att ta hand om ordrar i företaget. Men just ikväll kände jag att jag vill berätta en sak....För ett år sedan lanserade jag Ancher Design.

Jag hade länge planerat att starta eget igen men den här gången ville jag designa linnetextilier istället för att arbeta med silver och guld som jag gjort tidigare.

Att det blev just linnetyger hör ihop med mitt tänk om bruksföremål och hållbarhet. Linet är ju så slitstarkt och har funnits i urminnes tider som dessutom bara blir vackrare ju mer man använder det.

Jag kände för att sätta lite mer modern touch på produkterna och började leka lite med ord på engelska som jag handtryckte på tex brödpåsarna som blivit så populära.

Foto Ann Stenström

Handdukarna Towel kom...


Foto Camilla Isaksson

Kuddar och förkläden


   Foto Camilla Isaksson


Foto och styling Ann Stenström

Ett oerhört fint samarbete med Milla Ström började...


Foto och styling Ann Stenström


Foto och styling Ann Stenström

Kollektionen Stonestream ovan 

Foto och styling Ann Stenström

Kollektionen AnDante ovan


Foto och styling Ann Stenström


Produkterna blev fler och återförsäljare började  köpa in och just idag kan jag med stolthet tala om att Ancher Design har hela 9 stycken återförsäljare! 
Jag har packat klart en stor order idag som 
Majas Cottage har köpt in som är vår senaste återförsäljare :-)

Jag är oerhört stolt, glad och taggad att nu växa vidare...

Stor varm kram från mig!
Ann 
Inga kommentarer: