fredag 9 december 2016

Ancher Designs samarbete med GateauVi har tillverkat brödpåsar från starten av Ancher Design.


De är tillverkade i 100% lin och de finns i olika färger. 

Förutom att surdegsbrödet håller sig fräschare i en brödpåse av tyg, så tycker vi att de är väldigt fina att ha framme på bordet, och så är de även hygieniska eftersom man aldrig håller direkt på brödet. 

Brödpåsen är även en fin present att ge bort. Perfekt att köpa med sig ett bröd och stoppa det i påsen som ett alternativ till blommor. 


Nu har vi tagit ett steg vidare och ingått ett mycket fint samarbete tillsammans med Gateau. När vi tog med den svarta brödpåsen och koppartrycket såg vi att deras övriga hyllprodukter var svarta. Ett vinnande koncept kände vi direkt och Gateau köpte in en stor mängd påsar till sina 34 butiker i Sverige.


Vi kände bara att vi ville ändra typsnittet så att det skulle passa ännu bättre in tillsammans med deras egen logga, plus att vi ändrade färgen till en mer guldfärgad så den skulle stämma in med övriga hyllprodukter. Detta visste inte Gateau om förrän brödpåsarna var klara :-)Det blev en överraskning som uppskattades mycket!

  


Så nu finns de fina svarta brödpåsarna som vi på Ancher Design har  designat och tillverkat helt för hand med Gateaus logga på ute i deras butiker. 
Så skynda dig dit och köp, den perfekta julklappen!


Glöm inte bort att Ancher Designs övriga brödpåsar finns att köpa i vår egen webshop:-)

Må riktigt fint!
Ann

Inga kommentarer: