fredag 16 september 2016

Minns i September...


Öppna altandörrar dessa ljumma lena kvällar.


Ja, vi kommer nog att prata om september 2016, om vilken tropisk sensommar som svepte in då hösten samtidigt anlände med skiftande färger.
Ett dopp i havet den 13:e september. Jag är lite av en badkruka men i kom jag och det var alldeles ljuvligt!


Man kan ju tro att det är mitt i sommaren!


Igår samlade jag ihop mina små pelargoner som stått ute hela sommaren. Jag tänkte att de ska få lite omsorg igen så att de övelever en vinter till.
Då gör jag så att jag klipper ner dem lite förnyar en aning i jorden om det behövs, ställer dem svalt ( vårt trapphus är perfekt) och vattnar dem en gång i veckan. De brukar klara sig fint där. 
Till våren blir de placerade i helt ny jord :-)


Idag är det gråare men vad gör det nu. Jag tror att jag har räknat rätt om jag säger att sommaren var här i fem månader. Ok, med några veckor väldigt svajigt väder, då vi trodde att hösten anlänt ovanligt tidigt. 
Men ändå, tänk, från maj till nu, har vi väl ändå haft det helt fantastiskt!

Kram och ta hand om dig,
Ann


2 kommentarer:

The Swedish Wildflower sa...

Ja, tänk vilken fantastisk sommar vi har haft i år. Helt magisk! Och september har varit ljuvlig. Som en extra bonus. :) NU har dock hösten svept in över Skåne och det känns faktiskt helt ok. Med ens känner jag en längtan efter allt det som är höst för mig. Som kastanjer, lövhögar och vattenpölar att hoppa i. Tänd brasa, naturens vackra färger och bra böcker att läsa under de mörka höstkvällarna. Jo, det känns som det kan vara gott med lite höst nu. :)

Sköt om dig Ann och ha en fin helg.♥

Kram Lotta

Ann Stenström sa...

Ja helt magisk och vacker! Det låter som du har det somhos oss nu. Hösten kom i dagarna men det känns skönt och friskt ❤️ Tack Lotta för fina ord och kram tillbaka!
Ann