torsdag 29 september 2016

Tankarna kring nya ateljén snurrar på


Ni som hängt med vet ju att det snart är dags att resa de första innerväggarna till ateljén och garaget. Så nu är mina tankar nästan helt uppfyllda av hur det ska se ut just i ateljén.
Jag letar inspiration på nätet så alla bilderna i detta inlägg är lånade!


Eftersom ateljén kommer att bli min så får jag råda helt själv över den. Maken får ju hela garaget och verkstaden :-))

I ateljén kommer det att byggas ett kök. Detta för att vi ska ha fester uppe på logen så vi kan laga mat som enkelt bärs uppför trappan.
Men även för events som jag kommer att hålla därnere.


Nu har jag/vi tänkt oss en bred trappa i trä men här fick jag ny inspiration...


Ja, ni förstår ju. Det kommer att bli en eller ett par tegelväggar i ateljén som kommer att bestå av ett enda stort rum med ett industrifönster i entrén och synliga bjälkar i taket. Ett kök i industristil och ett stort massivt träbord med plats för många. Där kan jag klippa och screentrycka och bjuda in på events.

Tanken är även att detta ska bli min fotostudio. Här vill jag skapa helt och hållet med att variera väggarna. Men det får du veta mer om senare ;-)

Föstår ni att det pirrar i magen och kliar i fingrarna ;-)

Må så gott och så fint att du kikade in!

Kram
Ann

2 kommentarer:

The Swedish Wildflower sa...

Vad roligt Ann! :) Jag förstår att det pirrar i magen och att hela du nästan bubblar över att få fixa till din ateljé precis så som du vill ha den. Klokt också att fundera ett par extra varv och inhämta inspiration så att det blir precis så bra som du har tänkt. Lycka till med detta inspirerande projekt och allt det härliga som kommer utspela sig just här sedan. Du inspirerar.♥

Kram Lotta

Ann Stenström sa...

Ja det får gå några varv och kännas rätt! Tack snälla Lotta för så fina ord!
Stor kram,
Ann