söndag 11 januari 2015

Nyttiga juicer...
Jag har fått en råsaftcentrifug i julklapp av mina barn.
Det är väl konstigt att jag länge önskat mig en men aldrig gått och köpt en själv...
När barnen var små hade jag en gammal maskin som var från mormor och i den körde jag alltid morotsjuice som barnen fick flera gånger i veckan, men när den hade gjort sitt kom det aldrig hem någon ny.Inspirationen kickades igång igen då jag följer anneliesblomsterochbakverks vackra bilder och inlägg om bla juicer och bakverk mm på instagram som även bloggar på www.blomsterochbakverk.se
Så när barnen undrade vad jag önskade mig i julklapp visste jag precis vad jag gärna ville ha!Med massor av grönkål kvar efter julen så har jag hunnit prova grönkål med äpple - så himla gott!
Apelsiner, morot och ingefära är en klassiker och idag gjorde jag en juice på rödbeta, morot och äpple som blev riktigt god!

Det finns inga begränsningar på detta område upplever jag, det är bara att prova sig fram och vågar du inte så kika in hos www.blomsterochbakverk.se där får du fina tips om både goda juicer och bakverk.
Det ska jag göra och lära mig lite mer...

Ha det nu så fint!
Kram
Ann

3 kommentarer:

anneliesblomsterochbakverk sa...

Men ÅH vad glad jag blir för dina fina och värmande ord. Vad kul att jag inspirerat dig och toppen att tomten kom med rätt klapp :) Stor kram till dig.

millandante sa...

Precis liksom du så har jag blivit så inspirerad av Annelie! Får nog önska mig en råsaftcentrifug jag också:)
Fint här inne på din blogg tycker jag!
KRAM Milla

Paulina och jag sa...

Visst är det inspirerande hos Annele :-))Milla :-) Önska dig en det tycker jag !
Kram och tack fina!